English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Ημέρα φιλικών για τα αγωνιστικά τμήματα



            Μέρα φιλικών αγώνων η σημερινή για τα αγωνιστικά τμήματα του Αγ. Νέστορα που θα πάρουν μέρος στα αντίστοιχα πρωταθλήματα, Ανδρών και Παίδων, που θα ξεκινήσουν σε λίγες μέρες.
            Το πρωϊ του Σαββάτου το παιδικό της ομάδας αγωνίστηκε στο Δημοτικό Κλειστό,  με το αντίστοιχο τμήμα του Αιόλου. Σε ένα παιχνίδι που είχε μικρή διάρκεια λόγω του φόρτου που υπάρχει στο κλειστό οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με 28-28.
Το Παιδικό του Αγ. Νέστορα
            Ήταν ένα παιχνίδι όπου δεν είχε την έννοια του επίσημου, μιά και δεν υπήρχαν διαιτητές αλλά ούτε κρατήθηκε και χρόνος. Απλά δόθηκε η δυνατότητα στους προπονητές των δύο ομάδων να δοκιμάσουν διάφορα πράγματα σε σχέση με την μέχρι τώρα προετοιμασία.
Έπαιξαν για τον Αγ.Νέστορα (Μπάλτος Σ.) Τζώρτζης Γ. Κοτσίρας Φ. Γιαννούλας Ν. Τρίμμας Δ. Πάτρας Ν. Τέγος Κ. Νταούλας Β. Σιμμάκου Δ. Τίκος Β. Πάτρας Δ. Γκριμπογιάννης Π. Τόλλιος Κ. Τσιούλης Α.

           
Πράσινη Γωνιά – Άγ. Νέστορας
46-76
Το απόγευμα του Σαββάτου στο Κλειστό της Μπάρας, οι Άνδρες του Αγ. Νέστορα αντιμετώπισαν την ομάδα της Πράσινης Γωνιάς στο πρώτο φιλικό παιχνίδι για την νέα χρονιά. Το παιχνίδι είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός επίσημου παιχνιδιού, με διαιτητές και τηρήθηκαν όλοι οι κανονισμοί ενός επίσημου αγώνα.
Στην αρχή του 1ου δεκαλέπτου η Πράσινη Γωνιά προηγήθηκε με 4-2 στο 7:20΄. Από εκεί και πέρα η ομάδα του Νέστορα πήρε κεφάλι στο σκορ και αφού προηγήθηκε με 6-14 στο 5:19΄  έκλεισε το δεκάλεπτο με 10-22 υπέρ του Νέστορα.
Στο 2ο δεκάλεπτο συνεχίστηκε ο ίδιος ρυθμός με τον Νέστορα να κάνει το 11-30 στο 7:08΄. Για να κλείσει το ημίχρονο με το Νέστορα προηγούμενο με 25-38.
Το Ανδρικό του Αγ. Νέστορα
Στο 3ο δεκάλεπτο η Πράσινη Γωνιά κατάφερε να μειώσει το σκορ στο 30-38 στο 8:03. Δεν είχε συνέχεια όμως η προσπάθεια και ο Νέστορας άρχισε πάλι να ανοίγει τη διαφορά 35-47 στο 2:58΄για να κλείσει το δεκάλεπτο με 36-55 υπέρ του Νέστορα.
Στο 4ο δεκάλεπτο η διαφορά άρχισε να ανοίγει και 36-61 στο 8:07΄και 41-72 στο 2:15΄για να τελειώσει το παιχνίδι με τη μέγιστη διαφορά 46-76 υπέρ του Νέστορα.
Τα Δεκάλεπτα (με πρώτη την Πράσινη Γωνιά)  1ο 10-22, 2ο 25-38, 3ο 36-55, 4ο 46-76.
Έπαιξαν για τον Άγ. Νέστορα  Κολότσιος Α. Μπίζιος Ρ. Μπαρούτας Ε. Γεωργομάνος Ε. Βόπης Α. Μπάλλας Α. Γεωργόπουλος Μ. Δασκαλόπουλος Ε. Πάτρας Δ. Τόλλιος Κ. Τσιούλης Α. Τσιακμάκης Κ. Χλωρός Κ. Πάτρας Β. Σκρέκας Κ.


Στιγμές από τους αγώνες