English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Παιδικό Περιφέρειας Ακαδ. Γ.Σ. Βόλου – Αγ. Νέστορας Τρικ. 63-43


Δεν τα κατάφερε η ομάδα των Παίδων του Αγ. Νέστορα στο ημιτελικό της Περιφέρειας. Ηττήθηκε στο ουδέτερο γήπεδο Αλκαζάρ της Λάρισας από την Ακαδημία Γ.Σ. Βόλου, τερματίζοντας έτσι ένα ταξίδι που ξεκίνησε από τον Δεκέμβριο και χωρίς κανένα σταθμό έφθασε στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος Τρικάλων. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και τους Προπονητές για όλη αυτή την προσπάθεια. Δυστυχώς ή ευτυχώς όμως στον Αθλητισμό ένας κερδίζει και ένας χάνει.
   Μην μπορώντας να αποβάλλουν το άγχος μιας τέτοιας συμμετοχής τα Παιδιά του Νέστορα βρεθήκαν να κυνηγούν από την αρχή το σκορ, κάτι που έκανε ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα, συν ότι σε πάρα πολλές περιπτώσεις οι διαιτητές επιτρέψαν επαφές στα όρια του αντιαθλητικού από πλευράς Βόλου χωρίς να σφυρίζουν ούτε φάουλ, δημιουργήθηκε μια κατάσταση μέσα στο γήπεδο που τελικά έφερε αυτή την ήττα.
    Στις αρχές του  πρώτου δεκάλεπτου η μπάλα δεν ήθελε να μπει και η ομάδα του Βόλου προηγήθηκε με 6-0 στο 6.35΄και 13-3 στο 4.12΄για να κλείσει το δεκάλεπτο με 20-9.
  Στο 2ο δεκάλεπτο ήταν πιο ισορροπημένη η κατάσταση με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο σκοράρισμα 26-13 στο 4.00΄και 34-21 με την λήξη του ημιχρόνου.
       Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου η ομάδα του Βόλου έκανε ένα σερί 11-3 κάνοντας το σκορ 45-24 στο 5.52΄ για να κλείσει το δεκάλεπτο με 55-32.
     Στο τελευταίο δεκάλεπτο τα πολλά φαουλ που φορτώθηκαν οι παίκτες του Νέστορα αλλά και η απογοήτευση από την εξέλιξη του αγώνα δεν ήταν δυνατόν να αλλάξουν την κατάσταση και έτσι φτάσαμε στο τελικό 63-43 υπέρ του Βόλου.
Τα δεκάλεπτα (1η  Ακαδ. Γ.Σ. Βόλου) 1ο 20-9, 2ο 34-21, 3ο 55-32, 4ο 63-43.  
Έπαιξαν: Ακαδ. Γ.Σ. Βόλου (Τσιριγωτάκης) Καζεπίδης, Νασιούλας, Κουκουράβας, Ρομφαίας, Μανίνης, Αρβανιτάκης, Γουμενόπουλος, Βενετσάνος, Γκαδέκος, Ξηρόπουλος, Φιλίππου, Σκαρίμπας.
Α.Σ. Άγ. Νέστορας (Μπάλτος Β.) Κοτσίρας Φ. Γκριμπογιάννης Π. Τσιακμάκης Κ. Τσιούλης Αθ.  Τόλλιος Κ. Τίκος Β. Τέγος Κ. Γιαννούλας Ν. Παπαναστασίου Ν. Νταούλας Β. Κοντοβουνήσιος Κ. Πάτρας Δ.