English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Έναρξη προετοιμασίας Ανδρών – Εφήβων

Στο γήπεδο ο Αγ. Νέστορας

      Στο γήπεδο μπαίνει η ομάδα του Αγ. Νέστορα στα πλαίσια της συμμετοχής της ομάδας για 2η συνεχόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας της ΕΣΚΑΘ.
    Η αρχή θα γίνει την Δευτέρα 26 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. στο Δημοτικό στάδιο των Τρικάλων, με την συγκέντρωση του ανδρικού και εφηβικού τμήματος.
    Η ομάδα και φέτος θα πορευτεί με βάση τη φιλοσοφία των προηγούμενων χρόνων, αποτελούμενη από νεαρούς αθλητές, με μικρό μέσο όρο ηλικίας, με σκοπό και πάλι την παραμονή στην κατηγορία και την πραγματοποίηση αξιόλογης πορείας στα Εφηβικά και παιδικά πρωταθλήματα.
    Με οδηγό την πορεία της προηγούμενης χρονιάς στην Α2, όπου η ομάδα παρά της αντίθετες προβλέψεις κατάφερε να κρατηθεί από νωρίς στην κατηγορία, κάνοντας καταπληκτικά παιχνίδια (όντας η ομάδα με τον μικρότερο Μ.Ο. της κατηγορίας) αλλά και την μεγάλη πορεία των εφήβων με την κατάκτηση του πρωταθλήματος Θεσσαλίας (για 2η συνεχόμενη χρονιά)  και την συμμετοχή στα προκριματικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, όπου η πρόκριση χάθηκε στις λεπτομέρειες, πιστεύουμε ότι και φέτος με την συμβολή όλων, θα συμβεί κάτι ανάλογο.
Η ομάδα των ανδρών συμμετέχει στον  2ο όμιλο που αποτελείται από τις ομάδες
1. Κεραυνός Λάρισας
2. Μητρόπολη Καρδίτσας
3. Φύλλο Καρδίτσας
4. Κρόνος Τρικάλων
5. Ερμής Τρικάλων
6. Άγιος Νέστορας Τρικάλων
7. Πελασγοί Καλυβίων
8. ΑΕΤ
9. Σπάρτακος Λάρισας
10. Αετοί Λάρισας

      Η έναρξη του πρωταθλήματος της Α2 ορίστηκε από την ΕΣΚΑΘ για τις 2/11/2013 και η κλήρωση των αγώνων θα γίνει την Κυριακή 22/9/2013 στη Λάρισα.

       Πριν το πρωτάθλημα θα έχουμε τους αγώνες του κυπέλλου που γίνονται για 2η χρονιά με τα πρώτα παιχνίδια να διεξάγονται στις 14 Σεπτεμβρίου.