English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Αποχώρηση Μπάλτου-αναλαμβάνει ο Σδράκας

  Αποχώρηση Μπάλτου

Ο Αγ. Νέστορας B.C. ανακοινώνει την αποχώρηση του προπονητή του ανδρικού και εφηβικού τμήματος Μπάλτου Βαλάντη, από την ομάδα.
  Προσωπικοί λόγοι δεν επέτρεψαν τη συνέχεια της συνεργασίας και για την επόμενη χρονιά. Η μέχρι τώρα συνεργασία υπήρξε άψογη και έχει συνδεθεί με τις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας τα δύο τελευταία χρόνια.
  Την περίοδο 2011-2012 με προπονητή τον κ. Μπάλτο η ομάδα κατέκτησε το παιδικό πρωτάθλημα, για δεύτερη συνεχή χρονιά, ενώ την περίοδο 2012-2013 σαν προπονητής πλέον του ανδρικού και εφηβικού τμήματος οδήγησε την ομάδα στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ και στην κατάκτηση του Εφηβικού πρωταθλήματος Θεσσαλίας συμμετέχοντας στα προκριματικά της Θεσσαλονίκης για την πρόκριση στα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων.
  Ο Αγ. Νέστορας B.C. εκφράζοντας τις ευχαριστίες του για την μέχρι τώρα συνεργασία, εύχεται στον κ. Μπάλτο γρήγορη επάνοδο στο παρκέ γιατί ο χώρος του Basket χρειάζεται ανθρώπους με όρεξη και μεράκι. 

Aναλαμβάνει ο Σδράκας   

Ο Αγιος Νέστορας B.C ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον καταξιωμένο προπονητή κ. Κώστα Σδράκα, ο οποίος αναλαμβάνει το ανδρικό και εφηβικό τμήμα, για την νέα αγωνιστική περίοδο.
Η μέχρι τώρα πορεία του κ. Σδράκα στο χώρο του basket, σαν παίχτης αλλά και σαν προπονητής τα τελευταία χρόνια, μας κάνει να πιστεύουμε ότι η νεανική μας ομάδα βρίσκεται σε καλά χέρια.
Ευχόμαστε στον κ. Σδράκα, καλή επιτυχία στο έργο του για το καλό του αθλήματος και ιδιαίτερα των παιδιών που ασχολούνται με αυτό.